Sterk in media voor de Kampeer-, Auto- en Watersportmarkt

De MediaBroers zijn (mede)- verantwoordelijk voor AutoWeek Campers, AutoWeek Caravans en CAMPINGtijd (voorheen RTL kampeert) bij RTL 4.

Seizoen 1 van RTL Kampeert  heeft meer dan 5 miljoen kijkers getrokken.

Seizoen 2 was ook een succes. Sander Janson en Jessica Mendels waren de presentatoren van seizoen 2.  RTL Nederland kondigde de comeback van de kampeerkampioenen aan in een persbericht.

Seizoen 3

Vanaf half juli toerden we door Europa langs de leukste campings en bekeken de accommodaties in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Vanaf zondag 30 januari om 17:30 tot 18:00 zijn we weer te zien, met 10 afleveringen.

Seizoen 4

We hebben weer 5 exclusieve afleveringen gemaakt voor Vacansoleil. In de overige afleveringen gaan we o.a. voor @MySwitzerlandNL en het Kroatisch Verkeersbureau op reis.  De naam van ons kampeer TV-programma; RTL kampeert passen we aan naar CAMPINGtijd.  Vanaf 5 februari 2023 zijn de nieuwe afleveringen te zien van 17:30 tot 18:00. Update februari: CAMPINGtijd scoort weer top als best bekeken “camping” TV programma bij RTL 4. Daar zijn we heel blij mee.

Seizoen 5

De filmopnames zijn in volle gang. We zijn in Italië, Spanje, Duitsland, België en Nederland geweest. Alle afleveringen zijn uitverkocht. Binnenkort starten we met de planning voor volgende zomer/seizoen.

Op dit moment wordt Campingtijd weer herhaald bij RTL 4 op de zondag.

Wilt u uw bedrijf promoten in deze media, neem dan snel contact met ons op. Klik hier voor meer info.