Extra herhalingen RTL Kampeert bij RTL 4

Goed nieuws ūüėČ
RTL gaat RTL Kampeert opnieuw herhalen. Afgelopen zaterdag was de eerste uitzending van de reeks. Komende zaterdagen van 16:30 tot 17:00 zijn we weer te zien. Kost u niets, levert wel weer bereik op midden in het seizoen. Gemiddeld komen we zo op meer dan 1.000.000 kijkers per aflevering.


https://www.tvgids.nl/tv/rtl-kampeert/112519661

RTL kampeertKampeerprogramma waarin Jessica Mendels op zoek gaat naar de leukste camping. Zij bezoekt onder meer de Costa Brava, Walloni√ę en heel..www.tvgids.nl

Voor komend seizoen zijn we helemaal uitverkocht en staan we in de startblokken om weer een mooie serie op te nemen.

We houden u op de hoogte.

753.000 + 152.000 + 264.000 = 1.169.000 kijkers voor aflevering 1: RTL Kampeert bij RTL 4.

Kamperen is hot in 2021. Ongekend hoge kijkcijfers voor het kampeer programma RTL Kampeert bij RTL 4. De eerste uitzending scoorde 753.000 kijkers. De eerste herhaling 152.000 kijkers en de tweede herhaling van afgelopen weekeinde 264.000 kijkers. In totaal 1.169.000 kijkers.

Een top prestatie. Dit alles ter promotie voor en door de kampeermarkt!

Bedankt: RTL 4 voor het tijdslot.

Bedankt: Laroo en Film Factory voor de mooie afleveringen.

Bedankt: Sander en Jessica voor de goede presentatie.

Bedankt: participerende bedrijven in het programma.

We gaan er weer een mooi 3e seizoen van maken. De eerste campings zijn weer bekend. We gaan naar Itali√ę, Duitsland, Oostenrijk, Twente en … more to come..

Hartelijke groet,

MediaBroers Marco en Baptiste

Meld je nu al aan! RTL Welkom op het water vanaf het voorjaar 2022 op RTL4

RTL Welkom op het Water is een initiatief van HISWA-RECRON en mediabedrijf de Mediabroers en is onderdeel van de campagne Welkom op het Water, powered by HISWA. Het doel van het programma is om de kijker te inspireren het water op te gaan en deel te nemen aan de watersport.

Meer mensen, meer uren het water op

Het programma bestaat uit vijf afleveringen en wordt uitgezonden op RTL4. De uitzendingen starten vanaf maart 2022 en zijn te zien op zondagmiddag van 17:30 tot 18:00 uur. Precies voor het journaal van 18:00 uur. De Media Broers hebben met hun programma RTL Kampeert, dat nu wordt uitgezonden op dat tijdstip, al laten zien dat er hoge kijkcijfers te halen zijn. Het gehele seizoen van RTL Kampeert is vorig jaar door zo‚Äôn 5,5 miljoen kijkers gezien. 

In elke aflevering van RTL Welkom op het water wordt veel aandacht besteed aan een specifieke regio en vaargebied. Het doel van het programma is om de watersport bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. Het water biedt rust, ruimte, avontuur en een ander perspectief. Nederland heeft vanaf het water nog zoveel unieke plekjes die door veel mensen nog niet ontdekt zijn. Daarnaast komt in het programma naar voren wat er allemaal komt kijken bij de watersport. Zo gaan de presentatoren op bezoek bij een haven en andere watersportbedrijven, proberen ze verschillende watersporten uit en zijn er in elke aflevering weer andere jachten en boten te zien.

Deelnemen

Een aantal bedrijven hebben al bevestigd deel te nemen aan het programma, waaronder Pardo, West yachting en Sea Fury. Schrijf je nu in want er is ruimte voor verschillende regio‚Äôs en diverse watersportondernemingen zoals jachthavens of aquacampings, zeilscholen, jachtverhuur en bouwers en leveranciers van boten en motoren. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kunnen de presentatoren langs komen op de haven, varen met een van jouw boten of een bezoek brengen aan de regio waar jouw bedrijf gevestigd is. We maken samen met jou het script, komen langs voor het filmen en promoten je deelname op social media voor alle uitzendingen. De beelden van jouw bedrijf kunnen later ook voor eigen gebruik ingezet worden. Opdat Welkom op het Water mede financier en initiatiefnemer is van dit TV programma, ontvangen bedrijven die HISWA erkend zijn krijgen korting bij deelname.  

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op met Rianne Hartog, projectleider Welkom op het Water (r.hartog@hiswarecron.nl) of met de mediabroers (rtlwatersport@outlook.com). 

AUTOWEEK SPECIAL Caravans, vouwwagens en meer; Voorjaarspecial

AutoWeek Caravans, vouwwagens en meer kamperen is de 24-pagina’s speciale bijlage in AutoWeek en zal meegaan in de gehele oplage (circa 65.000 exemplaren). De eerste editie verschijnt in maart. Editie 2 verschijnt eind september

Inhoud
AutoWeek Caravans is bedoeld om lezers te inspireren tot een mooie kampeervakantie met de¬†caravan, vouwwagen etc. Speciaal voor de doorgewinterde kampeerders, maar ook voor mensen die nog nooit¬†hebben gekampeerd. Dat doen we met reisverhalen, caravantesten, kampeeridee√ęn en achtergrondverhalen.


Bereik

De Autoweek doelgroep is de jongere gezinnen van 30 tot 65 jaar, die veelal in bezit zijn van een auto en vaak een caravan. Per editie worden gemiddeld 919.000 mensen bereikt.

Specificaties
AutoWeek Caravans is een themanummer en is onderdeel van de reguliere AutoWeek. Deze¬†AutoWeek-editie wordt verspreid naar abonnees, retail (ook naar Belgi√ę) en zit ook in de¬†leesportefeuille.

Oplage: ca 65.000 exemplaren
Omvang: ca 24 pagina’s
Formaat: 215*285 mm
Verschijning ed. 1: 31 maart 2021 (gaat mee met AutoWeek 13)
Sluitdatum ed. 1: 10 maart 2021

Er is beperkte advertentieruimte, reserveer snel.

RTL Kampeert: 726.000 kijkers. RTL 4 was zondag de winnaar op tijdslot 17:00 tot 18:00.

Kijkcijfes RTL Kampeert 2021

Programmamakers Marco Menage en Baptiste Vermeulen van MediaBroers zijn heel blij met de kijkcijfers van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen RTL Kampeert, dat zondag in de namiddag van start ging met 726.000 kijkers op RTL 4.

RTL Kampeert was het best bekeken programma van het tijdslot. ‚ÄúWe maken al een aantal jaren special interest TV programma‚Äôs voor de kampeer- en watersportbranche, maar zo goed zijn we nog nooit gestart‚ÄĚ, geeft een van de programmamakers aan. ‚ÄúWe denken dat het aan meerdere factoren ligt: de mix van de participanten, samenstelling van presentatoren, thuisblijvers vanwege corona en ook de relevantie op het moment. Kamperen wordt waarschijnlijk weer een booming vakantiekeuze voor veel mensen, komende zomer‚ÄĚ.

Baptiste Vermeulen: ‚ÄúNa de uitzending kregen we heel veel positieve reacties binnen. Een van de deelnemende campings was tijdens het programma al bezig met boekingen en vragen van kijkers.”

RTL Kampeert wordt wekelijks uitgezonden op zondag 17:25 tot 18:00 bij RTL 4.

RTL Kampeert en RTL Welkom op het water zijn een initiatief van MediaBroers.nl i.s.m. Laroo TV producties

2e seizoen RTL Kampeert is vanaf zondag 31 januari te zien bij RTL 4

De dagen worden weer iets langer. Mensen mogen weer een beetje dromen van de komende vakanties…. tijd om de kampeerbranche te promoten en mensen te inspireren….

RTL Kampeert is vanaf zondag 31 januari weer te zien met een geheel nieuwe reeks en dit seizoen met het Campinglife duo: Sander… en Jessica. We laten zien hoe mooi de campings en omgeving zijn aan de Costa Brava, Belgische Ardennen en in ons eigen land. En al het nieuws rondom campers, caravans, vouwwagens en tenten. Het aftellen is begonnen… ik kan niet wachten.

De data voor AutoWeek Caravans zijn bekend…

Het grootste en bekendste autoblad van Nederland komt in 2021 opnieuw met twee edities die worden uitgebreid met een extra caravan-katern. Een in het voorjaar, en een in het najaar.

AutoWeek Caravans is een extra katern in AutoWeek. En het is meer dan dat, want het is eigenlijk een tijdschrift in een tijdschrift. Compleet met eigen naam en coverpagina. En de content, wordt verzorgd door AutoWeek met uitgebreide testexpertise vanuit Auto- Bild.

Het is een vervolg op de succesvolle eerste edities in 2020.


Waarom adverteren?
– AutoWeek bereikt 919.000 mensen per editie

– Doelgroep is in bezit van een auto en ge√Įnteresseerd in vakantie/reizen

– AutoWeek heeft een gemiddelde oplage van 65.000 exemplaren

– AutoWeek bereikt een interessante doelgroep

– Scherpe adverteerderstarieven


Dus wilt u meer autobezitters- en kampeerliefhebbers bereiken? Meld u dan aan via campers@autoweek.nl of neem contact op met onze accountmanagers.


Baptiste Vermeulen T: +31(0)6 27 32 10 44

Marco Menage T: +31(0)6 29 14 82 62

AutoWeek Campers nummer 1 komt er aan.

Editie 1: 
De redactie is weer druk geweest en komt de komende editie vol met camper nieuws, testen en achtergrond verhalen.¬†We hebben eerst 3 rijtesten, 2 zeer gewaardeerde occasion-testen en we gaan reizen door de Pyrenee√ęn.¬†Ook besteden we extra aandacht aan de beginnende camperaars, waar moet je rekening mee houden en wat kan je verwachten.


Promoot uw merk en bedrijf ook bij deze specifieke content en doelgroep.

Tarieven in 2021 gelijk aan 2020.
Een hele pagina kost 1000,-

Een halve pagina kost 600,-

Een kwart pagina kost 350,-

Informeer over de korting bij meerdere plaatsingen. 

Stuur ook uw nieuws toe

Elke week wordt er nieuws toegevoegd op onze website:¬†www.autoweekcampers.nl. Hierop staat h√®t campernieuws, handige tips, testen en achtergronden. Schroom niet nieuws te sturen! Mail alles naar¬†campers@autoweek.nl. Het nieuws en campertesten komen ook op¬†autoweek.nl. De nummer 1 site voor auto’s wordt door¬†1.300.000 bezoekers per maand bekeken!¬†Zo wordt uw nieuws ook snel opgepakt door alle grote zoekmachines.

Let op! De sluitdatum voor editie 1 is vrijdag 11 december.

We zien uw reservering, nieuws of reactie graag tegemoet! 7 januari ligt editie 1 in de winkels en bij alle abonnees thuis.