Dit zijn de mogelijkheden en tarieven voor AutoWeek Campers!

AutoWeek Campers

De camperverkoop zit nog steeds in de lift en dat is natuurlijk goed nieuws! De verwachting is dat deze trend doorzet en dat meer en meer mensen het camperen gaan ontdekken. AutoWeek Campers bereikt deze groeiende doelgroep.  

Lezersonderzoek

Om te kijken hoe de lezers het nog jonge magazine waarderen is een lezersonderzoek gedaan, waarbij een grote groep lezers (mix van abonnees en losse-nummerkopers) zeer uitgebreid is ondervraagd over het magazine. AutoWeek Campers kreeg een 7,6 als rapportcijfer en met name de campertesten en achtergrondverhalen vallen bijzonder goed in de smaak. Ook interessant: 57 procent van de lezers heeft nu een camper en nog eens 23 procent overweegt er een te kopen.

Distributie

De gemiddelde oplage ligt op ca 30.000 exemplaren per editie, verdeeld over drie afzetkanalen. AutoWeek Campers wordt verspreid op de grote beurzen, we hebben een groeiend abonneebestand en een belangrijk deel losse verkoop in de tijdschriftwinkels. Daarnaast sturen we jaarlijks een editie naar alle abonnees van het weekblad AutoWeek, extra oplage van ca. 55.000 bladen.

Stuur uw nieuws toe

We hebben hard gewerkt aan de nieuwe website: www.autoweekcampers.nl. Hierop staat het campernieuws, handige tips, testen en achtergronden. Schroom niet nieuws te sturen! Mail alles naar campers@autoweek.nl.

Tarieven

Contact ons even per mail, app of telefoon, dan sturen we de actuele tarieven en mogelijkheden toe.

Let op!

Speciale introductie aanbod voor bedrijven die nieuw bij DPG media adverteren.