Nieuw, Nieuw: Cruise magazine TV bij RTL 4

De MediaBroers gaan na het succes van Campingtijd (700.000 kijkers per aflevering), een nieuw TV programma maken bij RTL 4, speciaal voor de Cruise vakantie markt. In 6 afleveringen worden 4 verschillende reizen gevolgd. Elke week kunnen de kijkers meegenieten van een dag aan boord en de activiteiten die de bestemming heeft te bieden.

Rederijen en reisorganisaties kunnen zich aanmelden voor een samenwerking. In overleg wordt een script geschreven en de filmdata vastgesteld. U kunt aangeven wat de high lights op een dag zullen zijn. De deelnemende rederij wordt ook gepromoot met Logo bill boarding op 4 momenten tijdens een aflevering: “dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door….”

Naast de TV beelden wordt er ook content voor social media gemaakt: foto’s, film en behind the scenes… Standaard nemen we onze drone mee voor prachtige beelden in de omgeving.

Wilt u uw bedrijf, reis of vakantie promoten in het programma, neem dan contact met ons op. We willen graag samenwerken.

Bijna 600.000 kijkers voor de eerste aflevering van 2024 Campingtijd bij RTL 4

SKo kijkcijfers Campingtijd bij RTL 4

Wat een top kijkcijfers hebben we behaald met aflevering 1 van Campingtijd bij RTL 4 😉

4 februari was de eerste aflevering te zien van het nieuwe seizoen. In de aflevering waren we op bezoek bij Marveld recreatie in Groenlo en in Nautic Almata in Spanje. Daarnaast keken we bij Bakker Campers in Apeldoorn. Adria benelux stelde de caravan beschikbaar. Acsi campinggidsen geeft elke aflevering tips over campings in de buurt. Met de Advanced ebikes gaan we de regio verkennen. We hebben een bbq moment met een Cadac barbeque. De stoeltje van Isabella zitten lekker en alles past weer in de Carbags op weg naar de volgende bestemming.

De prachtige beelden zorgden voor een marktaandeel van meer dan 12%.

Campingtijd is al jaren het best bekeken kampeerprogramma bij RTL, daar zijn we heel blij mee.

Wilt u volgend seizoen ook op TV? mail, bel of app ons even.

RTL 4 komt vanaf februari met nieuwe afleveringen CAMPINGtijd.

Saskia Weerstand in Campingtijd bij RTL 4

Vanaf zondag 4 februari zijn de nieuwe afleveringen van CAMPINGtijd te zien bij RTL 4. In het kampeer programma bezoeken Koert-Jan de Bruijn en Saskia Weerstand verschillende kampeerregio’s en campings in Europa.

Campings in o.a. Nederland, België, Italië en Spanje.

“We hebben een fantastische roadtrip gemaakt door Europa en prachtige regio’s en campings bezocht”, zegt Saskia Weerstand, de nieuwe presentatrice van het programma. “Elke aflevering gaan we vanaf de camping op pad en verkennen de regio. Dit is echt harstikke leuk, want iedereen is op vakantie: vrij en blij”. De mooiste campings en plekjes komen in beeld, zoals de bergen van Valsugana en Sud Tirol, cultuurdorpjes aan de Spaanse Costa en de vakantietip dicht bij huis in België.

Vacansoleil opnieuw trotse tv-partner op de campings

Na als in de laatste seizoenen, is Vacansoleil de trotse partner van CAMPINGtijd. De campingspecialist, die in 2023 na een faillissement een succesvolle doorstart maakte, verzorgt nu al 55 jaar campingvakanties in Europa. “Kamperen is en wordt steeds populairder, zeker bij jonge gezinnen,” vertelt commercieel directeur Laurent Gicquel. “Als marktleider willen we onze kijkers graag inspireren. In het nieuwe seizoen staan enkele van onze meest geliefde bestemmingen voor komende zomer in de spotlights, en ik kan je verklappen dat de vakantiekriebels van de beeldbuis spatten. Koert-Jan, Saskia en het CAMPINGtijd-team hebben het buitenleven fantastisch in beeld gebracht!”

10 % omzet groei campings in 2024

Nederlanders zijn bij uitstek kampeerders en kiezen steeds vaker voor luxe en gemak op haar kampeervakantie. Dat zie je in het aanbod accommodaties dat de campings willen promoten in het programma. Volgens een rapport van ABN AMRO wordt er 10% omzetstijging verwacht in 2024. Een zonnige, avontuurlijke bestemming hoort daar ook bij. “Veel van onze afleveringen zijn gefilmd in Europa op zo’n 1000 kilometer van huis. Maar Wallonië en Groenlo komen ook aan bod”. Meer dan de helft van de Nederlanders oriënteert zich op haar komende zomer vakantie, na de jaarwisseling. “De ideale tijd om de kampeerbranche te promoten,” zegt Marco Menage, een van de initiatiefnemers van het programma. Op pad met een eigen kampeermiddel kan ook. We kijken binnen bij verschillende tenten, vouwwagen, campers en caravans.

Benieuwd naar de eerste beelden? Volg ons op facebook.com/campingtijd

Bekijk de trailer op: https://www.youtube.com/@campingtijd

‘CAMPINGtijd’ wordt wekelijks uitgezonden vanaf zondag 4 februari tussen 17.25 uur en 18:00 uur bij RTL 4. De herhalingen zijn elke zaterdag bij RTL 4.

Gemiddeld meer dan 700.000 kijkers per aflevering in 2023 voor Campingtijd bij RTL 4.

Hierbij even een update van de kijkcijfers van ons programma. We scoren meer dan 700.000 kijkers per aflevering… een totaal van 7.000.000 kijkers voor alle 10 afleveringen. Dit is voor de originele aflevering inclusief alle herhalingen.

Vanaf zondag 4 februari zenden we de nieuwe afleveringen uit, die we afgelopen zomer op hebben genomen. Campings in binnen- en buitenland, campers, caravans, tenten en kampeer artikelen komen voorbij.

TV programma CAMPINGtijd op RTL 4; tarieven en opties. Wil je ook op tv?

Beste relatie, 

Wilt u uw kampeerregio en camping promoten voor een miljoenpubliek?

Wij hebben dit voorjaar weer heel veel kijkers bereikt met het tv-programma Campingtijd op RTL 4. Veel vakantiegangers hebben zich laten inspireren door nieuwe vakantiebestemmingen en campings. Vanaf 4 februari zijn de nieuwe afleveringen te zien. De periode waarin mensen zich gaan oriënteren op hun vakantie of nieuwe kampeeruitrusting. 

Bent u bezig met de mediaplanning voor het komende jaar? Wees op tijd, je kunt al deelnemen vanaf € 2.500,-. 

650.000+ kijkers per show 

Meer dan 6 miljoen kijkers hebben het succesvolle camping tv-programma op RTL 4 bekeken. De hoofdlijn in elke aflevering wordt bepaald door de kampeerregio waar we overnachten. Nieuw! Saskia Weerstand is de duo-host met Koert-jan de Bruijn.

Wilt u uw bedrijf ook op RTL 4 promoten bij een miljoenenpubliek? Dat is mogelijk. 

  • Wij maken samen met u het script, 
  • komen langs om te filmen, 
  • promoten uw deelname op sociale media vóór elke uitzending. 
  • En trek miljoenen kijkers op RTL 4 met de show. 
  • Elke aflevering wordt één keer uitgezonden op zondag van 17:30 tot 18:00 en daarna nog minimaal 2 keer uitgezonden op RTL 4. 

Bel, app of mail even voor de mogelijkheden en tarieven. Eén hoofdlijn is al bezet door de Franse regio Rhône-Alpes 😉 

We kijken uit naar uw reactie. 

Editie 4, jaarbeurs, komt eraan: sluitdatum 22 Augustus

Beste relatie,

Let OP! Deze uitgave wordt ook verspreid op de kampeer en caravan jaarbeurs!

Autoweek campers boeit lezers en wij zien nog steeds een flinke groei in losse verkoop en vaste abonnees. Met een oplage van 25.000 exemplaren, hoge waardering en trouwe adverteerders. Voor de oriënterende en huidige camperaars die alles over campers willen weten. 


Komende uitgave wordt er extra aandacht besteed aan: 
Eerste rijtest La Strada regent EBEerste rijtest Mobilvetta Kea 185
Eerste rijtest Giottiline Siena 322
Eerste rijtest Knaus Tourer Van 550
Eerste rijtest Abt XNH
Eerste rijtest Pössl Campstar

Naast deze eerste rij-impressies, gaan we o.a. ook over LED-verlichting inbouwen hebben en reizen we door Zwitserland.
Met deze oplage kunt u veel camper relaties bereiken of nieuwe relaties bouwen. Introductie van nieuwe modellen, ex-verhuur of uitnodigen naar de showroom of beurs voor een oriënterend gesprek. Onze redactie staat open voor nieuwswaardige tips, dus indien u branche gerelateerde actualiteiten heeft, laat ons het weten!
De netto tarieven zijn:1/1 pagina: 1.000,-1/2 pagina: 600,-1/4 pagina: 350,-
Naast de print versie bieden wij hoge CTR op online acties. 

Editie 4 ligt van 14 september tot en met 30 November landelijk in de Winkel.
sluitdatum 22 augustus!

Groeten, Marco & Baptiste

Nieuw bij AutoWeek Campers. Extra bezoeken naar uw site voor een vast bedrag?

Autoweek Campers is ook online sterk in de media. AutoWeek.nl komt met een nieuw afrekenmodel: betaal per cllick(cpc).

Actie

1000 clicks naar uw site gegarandeerd voor 1500,- of b.v. 2000 clicks voor 3.000,-

Naar wens in te vullen qua periode en snelheid dat uw site bezoeken krijgt. Een click kost 1.50.

Kleine letters: er wordt eenmalig 260,- productiekosten gerekend.

AutoWeek.nl heeft meer dan 1.680.000 bezoeken per maand. 

Daar wordt uw adverentie/advertorial op geplaatst. Stuur een foto + tekst + landingspagina en uw advertentie komt op autoweek.nl + autoweek.nl/campers. Promoot uw bedrijf.

AutoWeek.nl is de nummer 1 autoportaal van Nederland met testen, nieuws en achtergrond content. Recent heeft de Messe Düsseldorf een online-campagne geplaatst met top resultaten. Ook Niesmann-Bischoff en Volkswagen campers Nederland zijn u voorgegaan. Zij hebben naast print ook voor online gekozen.

We kunnen snel schakelen en bereiken camperaars en kampeerders in het algemeen. Kunnen we een actie van u inplannen?

Neem dan even contact op met Marco of Baptiste

CAMPINGtijd wederom best bekeken “camping” TV-programma bij RTL 4: 459.000 kijkers afgelopen zondag ;-)

De eerste 3 afleveringen van CAMPINGtijd zijn weer prima bekeken. Afgelopen zondag scoorde met 459.000 kijkers top.

Het special intrest TV programma over kamperen is het best bekeken van alle “camping TV-programma’s”, die op RTL 4 te zien zijn. Dat is goed nieuws voor de trouwe partners. Zij promoten kamperen in het voorjaar. De tijd waarin veel Nederlanders hun keuzes voor de komende vakanties maken.

Wilt u uw bedrijf ook promoten via ons programma, neem dan even contact op met Baptiste of Marco.

p.s. 459.000 kijkers is nog zonder de herhalingen, youtube, uitgesteld kijken, social media kijkers…

Nieuwe serie CAMPINGtijd start bij RTL 4

Het aftellen is begonnen!

Aanstaande zondag, 5 februari, start het nieuwe seizoen van CAMPINGtijd bij RTL 4. 
Laurien Verstraten en Koert-jan de Bruijn zijn heel Europa weer doorgereisd op zoek naar mooie campings en bestemmingen. Dit seizoen begint met een heerlijk zonnetje in Spanje, waar Laurien twee campings van onze partner Vacansoleil bezoekt. 

☀️
🇪🇸

Noteer in uw agenda:
Zondag 5 februariRTL 4van 17:25 tot 18:00.
Veel plezier met kijken 😉

Wilt u komend seizoen ook op TV? Bel, app of mail ons even.

AutoWeek Campers magazine editie 1 komt er aan. Sluitdatum: 3 januari 2023

We gaan inmiddels naar de 5e jaargang van AutoWeek campers magazine 😉. 

Autoweek campers boeit lezers en wij zien nog steeds een flinke groei in losse verkoop en vaste abonnees. Met een oplage van 25.000 exemplaren, hoge waardering en trouwe adverteerders gaan wij komend jaar weer 5 mooie edities maken voor de oriënterende en huidige camperaars. Doe ook mee in editie 1 van AutoWeek Campers magazine en bereik uw doelgroep.
Komende uitgave wordt er extra aandacht besteed aan: 

Bürstner Lyseo Gallery TD 649G 

Weinsberg CaraCompact MB 640 

Morelo Grand Empire 100 GB 

Pilote V633M Duurtest Frankia MT7BD 

Dethleffs Just Go 6905 

Sunlight Cliff 590 4×4 Een occasiontest en nog diverse camperreizen en gerelateerde onderwerpen.

Met deze oplage kunt u veel camper relaties bereiken of nieuwe relaties bouwen. Introductie van nieuwe modellen, ex-verhuur of uitnodigen naar de showroom of beurs voor een oriënterend gesprek. Onze redactie staat open voor nieuwswaardige tips, dus indien u branche gerelateerde actualiteiten heeft, laat ons het weten!


De netto tarieven zijn:

1/1 pagina: 1.000,-

1/2 pagina: 600,-

1/4 pagina: 350,-


Naast de print versie bieden wij hoge CTR op online acties. 

Deze uitgave ligt van 26 januari tot en met 29 maart in de winkels en abonnees. De sluitdatum is 3 januari.