Doe mee in AutoWeek Campers editie 3.

Editie 3: De zomer komt eraan. De campers zijn onderweg en bezitters en nieuwkomers snakken naar nieuws…. wordt het tijd voor een nieuwe camper? Wat is de beste keuze, wij vertellen er alles over. De komende editie staat weer boordevol campertesten, campernieuws en camperreizen. We bekijken 4 nieuwe modellen van Knaus, Sunlight, Pilote en Etrusco. We nemen een gebruikte Westfalia Westvan onder de loep en reizen af naar KroatiĆ« en AlbaniĆ«. Promoot uw bedrijf bij deze relevante doelgroep. 

Tarieven AutoWeek Campers  

Een hele pagina kost 1000,-  

Een halve pagina kost 600,-  

Een kwart pagina kost 350,-  

Informeer over de korting bij meerdere plaatsingen.   

Online Actie

AutoWeek.nl is de nummer 1 autoportaal van Nederland met testen, nieuws en achtergrond verhalen: 1.650.000 bezoeken per maand.

1000 clicks naar uw site gegarandeerd voor 1500,- of b.v. 2000 clicks voor 3000,- 

Naar wens in te vullen qua periode en snelheid dat uw site bezoeken krijgt. Een click kost 1,50. Kleine letters: er wordt eenmalig 260,- productiekosten gerekend. Daar wordt uw advertentie/advertorial op geplaatst. Stuur een foto + tekst + landingspagina en uw advertentie komt op autoweek.nl + autoweek.nl/campers. Promoot uw bedrijf. Niesmann-Bischoff en Volkswagen campers Nederland zijn u o.a. voorgegaan. Zij hebben naast print ook voor online gekozen.

Let op! Editie 3 ligt van 29 juni tot en met 26 september in de winkels en bij alle abonnees thuis. 

De sluitdatum 6 juni.

We zien uw reservering, nieuws of reactie graag tegemoet!