Persbericht in Mediacourant.nl: Sander vier jaar na CampingLife terug met kampeer-tv

Sander vier jaar na CampingLife terug met kampeer-tv

Geplaatst op Thu 28 Nov 2019 om 17:00

Sander Janson keert begin volgend jaar, bijna vier jaar na het einde van CampingLife, weer terug met een kampeerprogramma op RTL 4. Het nieuwe programma heet RTL Kampeert. Dat heeft de producent laten weten. Marco Menage, mede-initiatiefnemer van het gesponsorde programma, vond het een gemis dat er geen campingshow meer was. “We zijn heel blij dat de kampeermarkt zich weer kan profileren op televisie met een special interest programma.

Elke week bezoekt Sander Janson een kampeerregio in binnen- en buitenland waar hij samen met kampeerders ervaart hoe het heerlijk het is om vakantie te vieren op een camping.

RTL Kampeert is volgens de producent helemaal van deze tijd. “Tijdens de productie van het programma heeft het productieteam veel opnames gemaakt met een drone. De camping en regio’s zijn daarmee op een spectaculaire wijze van boven in beeld gebracht.”

Die dronebeelden zijn echt spectaculair, zegt Laroo TV Productions. “In het item ‘Vakantie dicht bij huis’, bezoeken we meerdere campings en regio’s in België en vliegt de drone in één shot zo de caravan uit tot boven de camping, waardoor de ligging en sfeer van de camping in een keer duidelijk worden.”

RTL Kampeert is vanaf zondag 26 januari wekelijks te zien tussen 17.30 en 18.00 uur op RTL 4.

Foto: RTL

bron: https://www.mediacourant.nl/2019/11/sander-vier-jaar-na-campinglife-terug-met-kampeer-tv/