RTL Welkom op het Water bij RTL 4

Opnames RTL Welkom op het water verplaatst naar 2021 

De opnames voor het RTL 4 TV programma RTL Welkom op het water zijn wegens corona verplaatst naar de zomer van 2021. RTL Welkom op het water is een initiatief van HISWA en mediabedrijf de Mediabroers en is onderdeel van de campagne Welkom op het water. Het programma staat geheel in het teken de kijker te inspireren het water op te gaan. Met het verplaatsen van de opnames zijn de afleveringen te zien in het voorjaar van 2022. 

De opnames die in september zouden plaatsenvinden worden wegens de coronamaatregelen verplaatst naar de zomer van 2022. Door de extra voorbereidingstijd die de maatregelen met zich mee brengen heeft de productie ervoor gekozen de plannen uit te stellen. Het is niet meer haalbaar om alle opnames dit seizoen nog te maken, daarmee is verplaatsen dan ook de beste optie. 

Welkom op het Water -powered by HISWA- en Mediabroers maken in 2021 samen opnames voor afleveringen die kijkers inspireren om ook de komende jaren gebruik te maken van onze prachtige vaargebieden met een sup, sloep motorjacht of zeilboot. In het voorjaar is al een aanbod gestuurd voor deelname aan het programma. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kunnen de presentatoren langs komen op de haven, varen met een van jouw boten of een bezoek brengen aan de regio waar jouw bedrijf gevestigd is. Bekijk hier de mogelijkheden voor deelname.

Watersportbedrijven die deel willen nemen aan het programma kunnen zich melden bij de Mediabroers (rtlwatersport@outlook.com) of de HISWA. Het komende jaar wordt gebruikt om de inhoud van de afleveringen nog beter af te stemmen met de (toekomstige) watersporter. Samen maken we van RTL Welkom op het water een prachtig programma voor iedereen die van water houdt. Alvast wat inspiratie opdoen? De Mediabroers maken naast RTL Welkom op het water ook het goed bekeken RTL Kampeert met presentator Sander Janson en Jessica Mendels. Dit programma was afgelopen voorjaar op RTL 4 te zien en heeft 5.5 miljoen kijkers getrokken.

Laten we samen van RTL Welkom op het water net zo’n succes maken.