AutoWeek Campers nummer 3 komt er aan.

AutoWeek Campers nummer 3 komt er aan. 

AutoWeek Campers editie 3 

Steeds meer campings gaan open en maatregelen worden soepeler, maar bovenal, men heeft “zin” in een kampeervakantie. De komende periode is daarom weer belangrijk om uw bedrijf te promoten. 

Daarnaast neemt het bereik van onze magazines toe. Elk magazine van AutoWeek laat een mooie groei zien van lezers en oplage(zie bijlage). Profiteer hier van en promoot uw merk en bedrijf in AutoWeek Campers.

Tarieven AutoWeek Campers

Een hele pagina kost 1000,-

Een halve pagina kost 600,-

Een kwart pagina kost 350,-

Informeer over de korting bij meerdere plaatsingen. 

Redactionele invulling

Elke editie van AutoWeek Campers is ca 130-150 pagina dik. Boordevol redactionele aandacht voor campers en de daarbij horende achtergronden. De komende editie wordt o.a. aandacht besteed aan: Eerste rijtest Laika buscamper en op vakantie met een Malibu.

Stuur ook uw nieuws toe

Elke week wordt er nieuws toegevoegd op onze website: www.autoweekcampers.nl. Hierop staat hèt campernieuws, handige tips, testen en achtergronden. Schroom niet nieuws te sturen! Mail alles naar campers@autoweek.nl. Het nieuws en campertesten komen ook op autoweek.nl. De nummer 1 site voor auto’s wordt door 1.300.000 bezoekers per maand bekeken! Zo wordt uw nieuws ook snel opgepakt door alle grote zoekmachines.

Let op! De sluitdatum voor editie 3/2020 is 8 mei.

We zien uw reservering, nieuws of reactie graag tegemoet! 4 juni tot en met …( maar liefst 4 maanden!)ligt editie 3 in de winkels en bij alle abonnees thuis.