De AUTOWEEK SPECIAL Kamperen, caravans, vouwwagens en meer komt er aan

In het voor- en najaar van 2022 verschijnen twee bijzondere themanummers van AutoWeek, met de naam AutoWeek Caravans, vouwwagens en meer kamperen.  AutoWeek Caravans, vouwwagens en meer kamperen is de 24-pagina’s speciale bijlage in AutoWeek en zal meegaan in de gehele oplage (circa 65.000 exemplaren). 

Aangezien het kamperen een flinke opmars beleeft, willen wij de (nog) niet kampeerders motiveren om deze vorm van vakantie en ontspanning te omarmen. Zeker met de enorme oplage van Autoweek bereiken we vele autobezitters. AutoWeek Caravans is bedoeld om lezers te inspireren tot een mooie kampeervakantie met de caravan, vouwwagen, daktent of tent. Dus niet alleen voor de doorgewinterde kampeerder, maar ook voor mensen die nog nooit hebben gekampeerd. Dit doen we met o.a. reisverhalen, caravantesten, kampeerideeën en achtergrondverhalen.

Bereik

Per editie worden gemiddeld 833.000 mensen bereikt.

Vraag naar het speciale actie tarief.

Specificaties

AutoWeek Caravans is een themanummer en is onderdeel van de reguliere AutoWeek. Deze AutoWeek-editie wordt verspreid naar abonnees, retail (ook naar België) en zit ook in de leesportefeuille.

Oplage: ca 65.000 exemplaren

Omvang: ca 24 pagina’s

Formaat: 215*285 mm

Verschijning ed. 1: 30 maart 2022 (gaat mee met AutoWeek 13)

Sluitdatum 9 maart

Er is beperkte advertentieruimte, reserveer snel.