Dit zijn de mogelijkheden en tarieven voor AutoWeek Campers in 2021!


AutoWeek Campers 2021

De camperverkoop zit enorm in de lift en dat is natuurlijk goed nieuws! De verwachting is dat deze trend in 2021 doorzet en dat meer en meer mensen het camperen gaan ontdekken. AutoWeek Campers bereikt deze groeiende doelgroep.  

Distributie
De gemiddelde oplage ligt op ca 30.000 exemplaren per editie, verdeeld over drie afzetkanalen. AutoWeek Campers wordt verspreid op de grote beurzen, we hebben een groeiend abonneebestand en een belangrijk deel losse verkoop in de tijdschriftwinkels. Daarnaast sturen we jaarlijks een editie naar alle abonnees van het weekblad AutoWeek (oplage 65.000)

Stuur uw nieuws toe

We hebben hard gewerkt aan de nieuwe website: www.autoweekcampers.nl. Hierop staat het campernieuws, handige tips, testen en achtergronden. Schroom niet nieuws te sturen! Mail alles naar campers@autoweek.nl. Uw nieuws komt ook op Autoweek.nlAutoWeek.nl is de grootste autowebsite voor nieuws, testen en achtergrond en heeft maandelijks 1.400.000 bezoeken.


Online mogelijkheden en ervaringen

We hebben diverse grote online campagne gehad dit jaar, die zeer goede resultaten hebben gehaald qua vertoningen en clicks naar de deelnemende bedrijven. O.a. Niesmann-Bischoff, Caravan Salon, Mobil-drome en camperfixx gingen u voor. Informeer ook naar de mogelijkheden voor de actie die u wilt promoten.TarievenWe houden in 2021 de tarieven gelijk aan 2020. We hanteren de succesvolle 5=4 aanbieding, ook in 2021. 5 advertenties voor de prijs van 4.


Let op!

13 oktober 2020 is de sluitdatum voor editie 5/2020. We zien uw reservering of reactie graag tegemoet!

Tariefkaart per mail ontvangen? Stuur ons een mail en binnen 24 uur krijgt u hem in de mailbox.