Meld je nu al aan! RTL Welkom op het water vanaf het voorjaar 2022 op RTL4

RTL Welkom op het Water is een initiatief van HISWA-RECRON en mediabedrijf de Mediabroers en is onderdeel van de campagne Welkom op het Water, powered by HISWA. Het doel van het programma is om de kijker te inspireren het water op te gaan en deel te nemen aan de watersport.

Meer mensen, meer uren het water op

Het programma bestaat uit vijf afleveringen en wordt uitgezonden op RTL4. De uitzendingen starten vanaf maart 2022 en zijn te zien op zondagmiddag van 17:30 tot 18:00 uur. Precies voor het journaal van 18:00 uur. De Media Broers hebben met hun programma RTL Kampeert, dat nu wordt uitgezonden op dat tijdstip, al laten zien dat er hoge kijkcijfers te halen zijn. Het gehele seizoen van RTL Kampeert is vorig jaar door zo’n 5,5 miljoen kijkers gezien. 

In elke aflevering van RTL Welkom op het water wordt veel aandacht besteed aan een specifieke regio en vaargebied. Het doel van het programma is om de watersport bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. Het water biedt rust, ruimte, avontuur en een ander perspectief. Nederland heeft vanaf het water nog zoveel unieke plekjes die door veel mensen nog niet ontdekt zijn. Daarnaast komt in het programma naar voren wat er allemaal komt kijken bij de watersport. Zo gaan de presentatoren op bezoek bij een haven en andere watersportbedrijven, proberen ze verschillende watersporten uit en zijn er in elke aflevering weer andere jachten en boten te zien.

Deelnemen

Een aantal bedrijven hebben al bevestigd deel te nemen aan het programma, waaronder Pardo, West yachting en Sea Fury. Schrijf je nu in want er is ruimte voor verschillende regio’s en diverse watersportondernemingen zoals jachthavens of aquacampings, zeilscholen, jachtverhuur en bouwers en leveranciers van boten en motoren. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kunnen de presentatoren langs komen op de haven, varen met een van jouw boten of een bezoek brengen aan de regio waar jouw bedrijf gevestigd is. We maken samen met jou het script, komen langs voor het filmen en promoten je deelname op social media voor alle uitzendingen. De beelden van jouw bedrijf kunnen later ook voor eigen gebruik ingezet worden. Opdat Welkom op het Water mede financier en initiatiefnemer is van dit TV programma, ontvangen bedrijven die HISWA erkend zijn krijgen korting bij deelname.  

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op met Rianne Hartog, projectleider Welkom op het Water (r.hartog@hiswarecron.nl) of met de mediabroers (rtlwatersport@outlook.com).