RTL Kampeert tarieven en mogelijkheden voor seizoen 3 zijn bekend..

Acht jaar na Campinglife

RTL herenigt Sander Janson en Jessica Mendels voor RTL kampeert

Beste relatie,

Alle opnames voor het kampeerprogramma bij RTL 4 zijn klaar. We zijn nu druk bezig met het monteren en de eerste beelden zien er veel belovend uit. De hereniging van het kampeerduo is een goede zet geweest voor de variatie in het programma. Dit gaan we continueren in seizoen 3. Bent u bezig met de mediaplanning van komend jaar en wilt u ook op TV?

5.5 miljoen kijkers

We hebben een record aantal kijkers behaald voor RTL kampeert: meer dan 5 miljoen kijkers hebben het kampeer TV programma bij RTL 4 bekeken. Nog 3 maanden en dan komt RTL Kampeert weer op de buis; vanaf zondag 31 januari van: 17:30 tot 18:00. Dé periode wanneer mensen aan het oriënteren zijn op hun komende vakantie of nieuw kampeermiddel.

Nieuw presentatie duo in seizoen 2, veel in het nieuws

Het nieuwe presentatie duo heeft veel media aandacht gekregen o.a. RTL nieuws, RTL boulevard, Telegraaf, AD, Nu.nl, Prive en Story hebben het persbericht(met bovenstaande kop) opgepakt, dat het kampeerduo van Nederland weer samen te zien is in een TV programma.

Deelnemen in RTL kampeert, seizoen 3?

Wilt u uw bedrijf ook profileren op RTL 4 aan een miljoenen publiek. Dat kan. We maken het script met u, komen langs voor het filmen, promoten uw deelname op social media voor alle uitzendingen. Elke aflevering wordt 1 maal uitgezonden op zondags van 17:30 tot 18:00 en daarna nog minimaal 2 maal herhaald bij RTL 4.

Mail, bel of app ons even voor de mogelijkheden en tarieven.